Mac matte lipstick whirl

Hello beauty’s,

Vandaag een review over mijn nieuwe aanwinst: de mac matte lipstick in de kleur whirl.

Mac is mijn favoriete make-up merk. Ik gebruik het nu al jaren en ik heb nog nooit een product gehad van het merk mac wat mij is tegen gevallen. Ik gebruik verschillende producten van het merk met name de lipsticks. De kwaliteit is gewoon top en daar kan ik geen ander merk mee vergelijken. Ik heb al heel wat kleuren en soorten lipsticks van mac maar ik was opzoek naar een nieuwe alledaagse lipstick. Mijn all time favorite voor everyday is de velvet teddy. Deze keer wilde ik iets nieuws om mee af te wisselen. Want ik kan ook nooit genoeg lipsticks hebben haha!

Ik was eens gaan zoeken op internet en ik kwam eigenlijk op deze kleur: whirl. Ik weet dat het lippen potlood al erg lang populair is maar ik wilde eens de lipstick proberen. Ik bestelde hem via internet en laat hem jullie vandaag graag zien.

De lipstick komt zoals altijd in een doosje, het is een matte lipstick. Omdat de lipstick matte is blijft deze ook beter zitten maar is het voor droge lippen niet plezierig. Heb je last van droge lippen? Gebruik er dan een lip primer onder of gebruik van te voren een goede vette lippen balsem en laat dit goed intrekken.

De verpakking is zoals hij altijd is, een zwarte huls met zilveren glittertjes en het merklogo erop.

De kleur is om op te eten! Op het eerste gezicht lijkt hij een beetje oud roze en doet hij me een beetje denken aan de kleur ‘mehr’. Deze variant is alleen minder roze zoals mehr en gaat iets meer naar het bruin toe.

Het is een heerlijke kleur voor dagelijks gebruik. Hij valt wat meer op als de teddy velvet en is minder roze zoals de kleur mehr. Precies wat ik zocht en wat ik nog niet had! De lipstick is matte en voelt dus wat droger aan. Hierdoor blijft het wel beter zitten. De lipstick geeft wel wat af als je eet of drinkt. Bij mij moet ik de lipstick na 4 á 5 uurtjes wel weer bijwerken.

De kleur is precies goed voor mij, hij valt mooi op maar is niet té aanwezig. Deze zou ik dagelijks kunnen gebruiken en past ook met bijna alles samen. Je kunt het lekker naturel houden met de rest van je make-up maar je kunt je ogen er ook mooi donker bij aanzetten.

Zoals altijd ben ik weer tevreden met de lipstick en is het een mooie toevoeging aan mijn huidige collectie. Het is mijn nieuwe favoriet voor dagelijks gebruik. De lipsticks van mac kosten 19,50. Ze zijn te koop bij diverse douglas verkooppunten en natuurlijk de mac store zelf. Online zijn ze ook te bestellen.

Untill next time!

xoxo

Make-up details:

  • Maybelline fit me matte and poreless foundation (250 sun beige)
  • Maybelline instant anti age rewind eraser concealer (light)
  • Etos translucent powder
  • Etos contour powder (medium skin)
  • Etos blush (wild sunset)
  • Etos highlight powder (gold)
  • Guerlain brow kit (universal)
  • Ali express wimpers
  • Mac matte lipstick (whirl)

Cath's beautyblog

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *