Etos translucent fixing powder

Hi beauty’s!

Vandaag heb ik een review geschreven over de etos translucent fixing powder. Ik maakte al een langere tijd gebruik van de etos banana powder en hier was ik al erg over te spreken. Deze poeder is bijna hetzelfde alleen is deze wit/doorzichtig van kleur. Ik laat jullie zien wat ik ervan vind en hoe ik hem dagelijks gebruik. Benieuwd? Lees dan verder..

De losse poeder zit in een rond doosje met een draai deksel. De verpakking ziet er mooi en strak uit. Etos heeft al een tijdje geleden de verpakkingen flink verbeterd. De poeder zit in het doosje maar daarboven zit een soort plastic plaatje met gaatjes. Zo kun je de poeder er uithalen en deze zo doseren.

De ingrediënten.

De poeder kun je gebruiken om je concealer mee ‘vast’ te zetten of om je gezicht mee af te poederen. Ik gebruik deze poeder graag om mijn concealer mee ‘vast’ te zetten/af te poederen. Hij fixeert en matteert je make-up en zorgt ervoor dat deze langer en mooier blijft zitten. Omdat de poeder dus wit/doorzichtig is kan deze gebruikt worden voor verschillende huidskleuren.

Let’s try!

Hier heb ik alleen mijn foundation aangebracht zonder concealer.

Hier heb ik mijn concealer aangebracht. Ik heb hier de maybelline instant anti age rewind concealer gebruikt in de kleur ‘light’.

Direct na het aanbrengen van mijn concealer breng ik de poeder aan. Ik gebruik een highlighter/contour kwast van de etos. Deze dip ik in de translucent fixing powder, daarna dep ik het product op mijn huid waar ik de concealer heb aangebracht. Ik gebruik hem niet te zuinig, ik breng een goed laagje aan. Ik blijf de poeder als het ware in mijn huid deppen totdat de poeder helemaal is ingetrokken, restjes veeg ik eventueel weg.

Nadat ik de poeder heb aangebracht is mijn huid gelijk gematteerd. Dankzij de poeder gaat mijn concealer ook niet tussen mijn lijntjes zitten. Hij geeft een mooi egaal effect en mijn concealer blijft mooi op zijn plek zitten gedurende de dag.

De poeder geeft geen witte waas (dit had ik vaak door witte poeders). Ik gebruik het product ook niet om te ‘baken’ (poeder aanbrengen en laten intrekken). Als ik dit doe met deze poeder dan krijg ik dus wel een witte waas. Ik vind het overigens ook niet nodig om dat met deze poeder te doen, hij doet prima zijn werk op de manier hoe ik hem aanbreng.

Complete look

Ik ben super tevreden over de etos translucent fixing powder en gebruik hem ook dagelijks. Hij kost 4,99 en is te koop bij de etos.

Until next time,

xoxo

Cath's beautyblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *