Taking a break

Hi lieve volgers,

Zoals jullie wel gemerkt zullen hebben, heb ik al een tijdje geen blog meer gepost. Dit heeft alles te maken met mijn laatste loodjes van de zwangerschap. Ik neem even een tijdelijke break van het bloggen om me voor te bereiden op de bevalling en onze nieuwe rol als ouders. Zoals ze zeggen zijn de laatste loodjes het zwaarst, dit is helemaal waar! Ik kom natuurlijk gewoon terug met leuke blog berichten over beauty, fashion en lifestyle als nieuwe mommy. Dit doe ik op mijn gemak als we onze draai in ons nieuwe leven hebben gevonden. Hopelijk hebben jullie hier allemaal het begrip voor. Tot snel beauty’s!

Heel veel liefs,

Xoxo

Fotografie: Wanpen van Breugel, www.wanpen.nl

Cath's beautyblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *