Loreal paris unlimited mascara

Hallo hallo beauty’s!

Vandaag heb ik een review geschreven over de nieuwe loreal paris unlimited mascara. Ik kan vast verklappen dat ik er erg over te spreken ben! Meer weten? Lees dan verder..

Mascara is een must voor de meeste vrouwen. Het kiezen van de juiste mascara is werkelijk waar een zoektocht. Er is tegenwoordig zoveel keuze. Ik gebruik zelf meestal wel een mascara van loreal, hier heb ik persoonlijk de meest fijne ervaringen mee. Dus toen deze nieuwe variant in de winkels lag was ik natuurlijk erg benieuwd!

De mascara is qua lengte best klein maar heeft een dik reservoir waar de mascara vloeistof in zit. Het heeft een leuke uitstraling, net wat anders dan anders. Het borsteltje van de mascara is van kunststof. Zelf vind ik dit super fijn omdat dit bij mij minder klonterd dan een mascara met ‘echte’ haartjes. Het borsteltje loopt van wat dikker naar wat dunner. Dit is prettig als je bij de binnenkant van je ogen de mascara wilt aanbrengen.

Wat ik ook grappig vond aan deze mascara is dat je het borsteltje kan kantelen.

Op deze manier kun je dus makkelijker op de moeilijke plekken komen van je ogen. De binnenkant van je ooghoek bijvoorbeeld of de onderkant van je oog. Het borsteltje zou gebogen de wimpers meer krullen en liften.

Heel veel verschil maakte het voor mij eerlijk gezegd niet uit. Ik vond het borsteltje recht al namelijk heel fijn werken. Ik heb zelf kleine ogen dus ik kom al gauw met een mascara borsteltje tegen de bovenkant van me ogen. Met deze mascara kon ik goed bij alle haartjes van mijn wimpers zonder al te veel geknoei.

Let’s put it on!

Mascara vs. geen mascara. Wat een verschil he! Mijn wimpers zijn met de mascara gelift, lijken langer en hebben meer volume! Dit is precies wat een mascara hoort te doen. Ik ben dik tevreden en dit is nu wel 1 van mijn favoriete mascara’s. Het enige wat minder is, is dat als ik teveel laagjes aanbreng mijn wimpers meer aan elkaar gaan plakken. Ik moet zeggen dat veel laagjes ook echt niet nodig zijn. Het aanbrengen ging verder erg makkelijk en snel. De mascara blijft bij mij ondanks dat ie niet waterproof is de hele dag zitten. De mascara zou volgens loreal 24 uur blijven zitten. Savonds haal ik de mascara er af met een oogreiniging op basis van olie. Hiermee krijg je de mascara er namelijk makkelijker mee af.

Kortom het is een hele fijne mascara en maakt de wimpers langer, voller en lift je wimpers. Ik zou hem zeker nog een keer aanschaffen. De mascara kost €17,99 en is o.a. te koop bij de Etos.

TIP!!!

De loreal make-up is 1+1 gratis bij Etos! Deze aanbieding loopt tot en met zondag 23 september 2018.

Xoxo

Cath's beautyblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *