Etos limited edition make-up

Hi beauty’s!

Welkom op mijn blog, vandaag heb ik een review geschreven over de nieuwe etos limited edition make-up.

Elk jaar brengt de etos een limited edition make-up lijn uit voor de feestdagen. De verpakkingen zien er altijd chique en feestelijk uit. Leuk om cadeau te geven of te krijgen natuurlijk!

Ik laat jullie 3 producten zien die ik heb uitgeprobeerd, de lijn bestaat uit meerdere producten namelijk:

  1. Volume mascara 4,99
  2. eyeliner goud of zilver 2,99
  3. face palette (blush en oogschaduw) 7,99
  4. bronzer palette 6,99
  5. shimmering drops 4,99
  6. glitter body puff 4,99
  7. lipstick in 4 verschillende kleuren 3,99

Ben je benieuwd naar deze producten loop dan zeker een etos winkel binnen om de producten te zien en eventueel te testen! Prijzen zijn vanaf 2,99.

De verpakkingen zien er dit jaar weer fantastisch uit. De paletten, mascara en de lipsticks hebben een gouden verpakking met een schattig bloemenpatroon. Cute isn’t it?!

Bronzer palette

Aller eerst het bronzer palette. Dit palette is prachtig en bevat één bronzer en één highlighter.

In het begin twijfelde ik even of de kleuren niet te licht voor mij waren, dit was uiteindelijk niet het geval!
Normaal gesproken heb ik wel een bronzer die wat donkerder van kleur is maar deze bronzer past prima bij mijn huid en oogt natuurlijk.

De poeders zijn zacht en mooi gepigmenteerd. De poeders blenden mooi en makkelijk samen met de huid. De highlighter is koel en roze van kleur. De bronzer is voor mijn huid mooi maar wel aan de lichte kant. Het palette zal daarom het mooiste zijn op een lichte tot medium huid.

Ik vind het jammer dat de bronzer palette er maar in 1 kleur is. Het zou fijn zijn als er ook een andere variant zou zijn met een donkerdere bronzer en bijvoorbeeld een gouden highlighter. Hoe dan ook is het een super mooi palette met een mooi prijsje van 6,99.

Sparkling eyeliner 

Er zijn dit jaar 2 soorten van de sparkling eyeliner. Er is een gouden en een zilveren/metallic variant. Dit jaar heb ik gekozen om de zilveren/metallic variant te proberen. De eyeliner heeft een draaidop met een dun penseeltje en is hierdoor erg makkelijk en precies aan te brengen. Om de glitters mooi tot zijn recht te laten komen zou ik de eyeliner een paar keer aanbrengen. Eventueel een tip is om eerst een zwarte eyeliner aan te brengen en hier overheen de glitter eyeliner.

De glitter eyeliner is vooral zilver van kleur maar er zitten ook nog andere kleurtjes in zoals je ziet. Hierdoor is de eyeliner lekker glitterend en feestelijk. Erg leuk voor de feestdagen en heeft ook weer een fijn prijsje van 2,99!

Lipstick ‘mistletoe fever’

Natuurlijk mag er geen lipstick ontbreken met de feestdagen. Er zijn 4 verschillende kleuren. Ik heb de kleur mistletoe fever gekozen. Dit is een paarse, bruinachtige kleur. De lipstick dop sluit met een magneetje aan de lipstick, dit is super handig want zo blijft de lipstick goed dicht zitten.

De kleur van de lipstick is mooi gepigmenteerd en heeft een mooie glans. Hij smeert erg fijn uit op de lippen. Hij voelt prettig aan en is absoluut niet droog. De lipstick blijft geen hele dag zitten maar dat had ik ook niet verwacht. Voor 3,99 vind ik de prijs en de kwaliteit meer dan prima!

Het resultaat

De look heb ik lekker simpel gehouden. Zoals jullie zien is de kleur van de bronzer voor mijn huid prima! Hij geeft me een gezond kleurtje en de highlighter geeft mijn huid een mooie glow. De highlighter heb ik ook aangebracht onder mijn wenkbrauwen en op het puntje van mijn neus.

De eyeliner heb ik subtiel gehouden, het geeft net wat extra’s aan mijn ogen. Het zorgt voor een feestelijke uitstraling.

De lipstick vind ik ook erg mooi staan. Hij valt goed op en dat mag ook tijdens de feestdagen.

De look kun je verder zo feestelijk en uitgebreid maken zoals je wilt! Met al deze mooie producten moet dat zeker goed komen. Erg leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen en natuurlijk zijn de prijzen ook lekker betaalbaar.

Ik ben weer erg tevreden met deze prachtige producten en ik vind de prijs en de kwaliteit ook echt top.

Tip:

Gebruik valse wimpers voor een nog intensere look. Leg de nadruk op je lippen óf op je ogen. Houd de ogen met make-up rustig als je gaat voor een knallende lipstick. Houd de lippen natuurlijk en laat je ogen eruit springen met een mooie kleur oogschaduw, eyeliner en eventueel mascara of valse wimpers.

Bedankt voor het lezen weer beauty’s en tot de volgende keer!

xoxo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cath's beautyblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *