Etos strobing cream

Hallo beauty’s!

Leuk dat jullie weer kijken op mijn blog. Ik heb deze keer een review geschreven over de nieuwe strobing cream van etos. Er zijn al een tijdje nieuwe make-up producten van het etos eigenmerk in het assortiment. Deze strobing cream is ook nieuw en wilde ik daarom natuurlijk even uitproberen!

Dit product kun je op 2 manieren gebruiken:

  • Je gebruikt het als een primer onder je make-up voor een stralende huid.
  • Je gebruikt het als highlighter.

De etos strobing cream is vloeibaar en er zitten licht reflecterende deeltjes in. Dit zorgt dus voor een mooie gloed op het gezicht.

De ingrediënten

Let’s try it on!

De crème is in eerste instantie wit van kleur. Zodra je het product goed uitsmeert zie je daar niks meer van. Het geeft juist een mooie glow.


De strobing cream is goed vloeibaar en smeert fijn uit. Het is me wel opgevallen dat je niet teveel moet gebruiken omdat het anders teveel kan gaan glimmen. Een kleine hoeveelheid is genoeg!

Ik heb het product eerst gebruikt als primer.

Links heb ik geen make-up op. Ik heb mijn huid gereinigd en daarna mijn dagcrème aangebracht. Rechts is mijn huid na het gebruik van de strobing cream.

Zoals jullie zien heeft het meteen een mooi effect. Mijn huid ziet er gezond en stralend uit. Dit is een goede basis voor mijn make-up. Na het gebruik van foundation etc. blijft mijn huid een mooie gloed behouden. Het ziet er net wat frisser uit.

Ik heb de strobing cream ook nog na mijn make-up als highlighter aangebracht. Normaal gebruik ik highlighter altijd in poedervorm en niet vloeibaar. Ik heb het een klein beetje aangebracht boven mijn jukbeenderen, dit heb ik gedaan met een buffer brush. Het is wel belangrijk om het goed te blenden met je huid omdat het anders eruit kan gaan zien als een streep. Wees dus zuinig met gebruik.

Dit is het uiteindelijke resultaat. Mijn huid heeft een gezonde glow ook na het aanbrengen van foundation etc. Ik vind het effect als highlighter ook erg mooi. Het is subtiel en dus geschikt voor dagelijks gebruik. Het fijne is dat je maar een beetje hoeft te gebruiken voor een mooi resultaat. Ik ben fan!

De etos strobing cream kost 4,99 en is natuurlijk te koop bij etos.

Until next time!

xxxx

Cath's beautyblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *