Etos remember me always mascara

Hi Beauty’s!

Vandaag heb ik een nieuwe review voor jullie geschreven over de etos remember me always mascara. Deze mascara beloofd volume zonder te klonteren. Wie wil dat nou niet? Dit maakte mij natuurlijk nieuwsgierig dus testte ik het product.

De etos had voorheen een volume mascara in een zwarte huls, deze nieuwe mascara is daar de vervanging voor. De verpakking van de mascara is verder simpel en heeft een roze kleur met daarop glimmende letters. Op de achterkant vind je nog wat tekst en de ingrediënten vind je onder het stickertje.

Het borsteltje is gemaakt van haartjes en loopt wat dunner uit aan het uiteinde. Dit vind ik zelf persoonlijk fijn omdat je dan makkelijk bij de kleine wimpers komt. Ik heb zelf wel de voorkeur om een borsteltje te hebben gemaakt van siliconen omdat dit vaak minder klontert. Bij het openen merkte ik al dat de mascara best vloeibaar was en er ook flink wat product op het borsteltje zit. Ik was bang dat dit juist ging klonteren maar in tegendeel!

Mijn oog zonder mascara:

Na het aanbrengen van de mascara:

Zoals je ziet zijn mijn wimpers een beetje gelift en ogen ze voller en langer zonder klonten. Het geeft niet perse veel volume maar separeert mijn wimpers wel mooi.

Het aanbrengen ging verder makkelijk zonder te veel geknoei omdat het borsteltje niet heel dik is. Gedurende de dag blijft de mascara ook mooi op zijn plek zitten, wat wel erg prettig is aangezien het geen waterproof variant is. Deze krijg je er dus ook gemakkelijk af met een oog make-up remover.

Voor het fijne prijsje van 4,99 vind ik de kwaliteit van de mascara goed en ben ik tevreden met het resultaat. De mascara is er ook in verschillende kleuren: zwart, zwart waterproof, bruin en blauw. De mascara die ik heb gebruikt is de zwarte variant.

Tip:

De etos heeft vanaf vandaag (11 maart 2019) een leuke actie met de oog en de lip make-up van het etos eigenmerk namelijk: 2e halve prijs! Deze aanbieding is geldig tot en met 24 maart 2019.

xoxo

Cath's beautyblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *